Klik her for menu »

Om


Det er almindelig sund fornuft

Hos CommonSense Consult er alle opgaveløsninger baseret på sund fornuft, faglig viden og mange års erfaring med, hvad der virker i praksis. En hel naturlig del af al vores udviklings- og strategiarbejde er selvfølgelig at sikre, at de gennemførte forandringer også finder vej i virksomhedens dagligdag. Det er for os almindelig sund fornuft.

Hos CommonSence Consult er vejen til varige resultater baseret på tæt personlig kontakt og professionelle løsninger. Vores mål er i al sin enkelthed at bidrage til den udvikling, der skaber bedre forretning for vores kunder, og derfor er det altafgørende for os at sikre synlig effekt af de løsninger og rekrutteringer, vi sætter i værk.

Derfor har vi heller ikke et fast standardforløb, som vi sender kunderne igennem. Vores erfaring er, at de skræddersyede løsninger fører til de bedste resultater. Derfor tager vores arbejde altid afsæt i den virkelighed, kunderne befinder sig i. De ressourcer, der er til rådighed, de mennesker der er involveret og de ambitioner som virksomheden har.

 
CommomSense Consult

er grundlagt i 2007 af Henrik Danielsen som er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og tidligere adm. direktør i en række højt specialiserede rådgivningsvirksomheder, med international fokus og kundegrundlag.
Henrik Danielsen har tillige fungeret som personaledirektør i tunge produktions- og logistikvirksomheder.
Henrik Danielsen har en lederuddannelse fra forsvaret og har via sin ansættelse i ledende stillinger i internationale virksomheder, poster i forsvaret og bestyrelser, oparbejdet stor international erfaring og et deraf følgende, stort netværk i både ind og udland.