Skip to content

Det er almindelig sund fornuft

Hos CommonSense Consult er alle opgaveløsninger baseret på sund fornuft, faglig viden, et stærkt netværk af specialister og mange års erfaring med, hvad der virker i praksis. En hel naturlig del af al vores udviklings- og strategiarbejde er selvfølgelig at sikre, at de gennemførte forandringer også finder vej i virksomhedens dagligdag.
Det er almindelig sund fornuft.

Hos CommonSense Consult er vejen til varige resultater baseret på tæt personlig kontakt og skræddersyede løsninger. Vores mål er at bidrage til en udvikling, der skaber bedre forretning for vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at sikre synlig effekt af de løsninger, vi sætter i værk.

Derfor har vi heller ikke et fast standardforløb, som vi sender kunderne igennem. Vores erfaring er, at individuelle løsninger skaber langt de bedste resultater. Vi tager afsæt i den virkelighed, kunderne befinder sig i, de ressourcer, der er til rådighed, de mennesker der er involveret, og de ambitioner som virksomheden har. 

CommonSense Consult er grundlagt i 2007 af Henrik Danielsen, cand.jur. fra Københavns Universitet og lederuddannet i Forsvaret. Gennem ansættelse i ledende stillinger i nationale- og internationale virksomheder, poster i forsvaret og bestyrelser, har Henrik Danielsen oparbejdet stor national og international erfaring, samt opbygget et stort netværk i både ind og udland. Tidligere adm. direktør i en række højt specialiserede rådgivningsvirksomheder, med internationalt fokus og med særlig viden fra tunge produktions- og logistikvirksomheder. 

https://www.interforce.dk